Skupščina DBS

V torek, 17. marca 2015, ob 13:15 vas kot člana/članico vabimo na skupščino DBS, ki bo v seminarski sobi fizike, v pritličju glavne stavbe Instituta “Jožef Stefan”, soba 106. Letos se izteče mandatno obdobje za organe društva, zato bomo morali na tokratni skupščini izvesti tudi volitve.

Na začetku skupščine bo potekalo tudi predavanje v okviru biofizikalnih seminarjev. Predavala bo prof. dr. Brigita Lenarčič, več podrobnosti o predavanju pa lahko najdete v vabilu na seminar.

Vljudno vabljeni!

Lep pozdrav, prof. dr. Milan Brumen, predsednik DBS

Srečanje ob 30-letnici DBS

Vabimo vas na srečanje ob 30-letnici Društva biofizikov Slovenije (DBS).

Srečanje bo potekalo v ČETRTEK, 8. DECEMBRA 2011, s pričetkom ob 14:45 na Institutu “Jožef Stefan” (IJS), Jamova 39, Ljubljana.

Uvodni del srečanja bo potekal v Veliki predavalnici IJS, sledilo pa mu bo druženje članov in simpatizerjev DBS s pogostitvijo v galeriji IJS. Program srečanja si lahko ogledate na tej povezavi.

Vljudno vabljeni!

Vabilo k sodelovanju v projektu QuanTissue (ESF)

QuanTissue je petletni multidisciplinarni projekt v okviru ESF, katerega cilj je poglobiti kvantitativno razumevanje osnovnih mehanizmov morfogenetskih procesov in premostiti razkorak med tradicionalno razvojno biologijo, biofiziko in sistemsko biologijo. Članica QuanTissue je tudi Slovenija, zato vabimo vse, ki vas to področje zanima, da se vključite v mrežo. Najpomembnejša mehanizma delovanja QuanTissue sta organizacija znanstvenih srečanj in podpora medsebojnih obiskov raziskovalcev. Preberite več!