3. Dneva biofizike 2015

Vabimo vas, da se udeležite Dnevov biofizike 2015, ki bosta potekala 10. in 11. 9. 2015 v Zrečah.

Dneva biofizike sta namenjena vsem, ki se srečujete z biofiziko, na tak ali drugačen način. Namenjena sta druženju in klepetanju o nerešenih problemih, o aplikacijah, o karieri biofizika, o izobraževanju in še o čem. Dneva biofizike naj na neformalen način odpirata nove poglede, nova poznanstva in nove načrte.

Četrtek, 10. 9. 2015
13:00 – Zbiranje v Termah Zreče in registracija
13:30 – Spoznavanje ob prigrizku
15:25 – Otvoritev Dnevov biofizike 2015
15:30 – Okrogla miza »Izzivi biofizike v naslednjem desetletju« – socialno-znanstvena igra ScienceStarter
18:00 – Večerja z nadaljevanjem pogovorov z okrogle mize »Izzivi biofizike v naslednjem desetletju« – navezava stikov in individualni pogovori
19:45 – Pogovor z udeleženci dnevov o organizaciji in vsebini 4. Dnevov biofizike 2015
20:00 – Poster sekcija 1 (prva skupina posterjev) z vodenimi 2-minutnimi predstavitvami ter diskusijami pred posterji

Petek, 11. 9. 2015
09:30 – Poster sekcija 2 (druga skupina posterjev) z vodenimi 2-minutnimi predstavitvami ter diskusijami pred posterji
11:00 – Odmor
11:30 – »Tržnica znanj« - ponudba in povpraševanje biofizikalnih znanj na različnih področjih
13:55 – Zaključek Dnevov biofizike 2015
14:00 – Kosilo z nadaljevanjem pogovorov iz »Tržnice znanj« – individualni pogovori

Skupščina DBS

V torek, 17. marca 2015, ob 13:15 vas kot člana/članico vabimo na skupščino DBS, ki bo v seminarski sobi fizike, v pritličju glavne stavbe Instituta “Jožef Stefan”, soba 106. Letos se izteče mandatno obdobje za organe društva, zato bomo morali na tokratni skupščini izvesti tudi volitve.

Na začetku skupščine bo potekalo tudi predavanje v okviru biofizikalnih seminarjev. Predavala bo prof. dr. Brigita Lenarčič, več podrobnosti o predavanju pa lahko najdete v vabilu na seminar.

Vljudno vabljeni!

Lep pozdrav, prof. dr. Milan Brumen, predsednik DBS